top of page

We zetten een aantal klassen in de kijker 

1LA-1LB-1LH

1LA

1 September... Zenuwachtige kindjes die vol verwachting de klas binnenstapten, nieuwsgierig naar wat hen allemaal te wachten stond. Ondertussen kennen ze (bijna) alle letters en kunnen ze hiermee in ontelbare combinaties woorden, zinnen en korte teksten lezen! Het blijft bijzonder om te zien hoe de wereld dan opengaat voor de kinderen. Een mooi moment om hier samen bij stil te staan is het LETTERFEEST. Het was een toffe namiddag vol letterspelletjes...

Kijk maar hoe fier ze zijn met hun letterdiploma! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link naar alle foto's van 1LA:

1LA: Letterfeest (vbwonderwijs.be)

1LB

Link naar alle foto's 1LB

1LB: Letterfeest (vbwonderwijs.be)

1LH

Dat de kinderen nu alle letters van het alfabet kunnen lezen, lieten we niet ongemerkt voorbijgaan! Wij vierden dit met een heus letterfeest!

De kinderen gingen op letterzoektocht doorheen de school. Er waren heel wat woorden goed verstopt maar de kinderen wisten ze allemaal te vinden! Zo konden ze op het einde van de zoektocht een zin vormen: "ik vier het letterfeest". Nadien verkregen de kinderen ook hun letterdiploma en een klein cadeautje (zakje met letterkoekjes) om hun leesvorderingen te belonen. Daarnaast zorgden alle ouders voor een persoonlijke felicitatie aan de kinderen. Fantastisch!

 

Bovendien maakten de kinderen ook hun eigen letterkroon en speelden ze allerlei letterspelletjes.

Link naar alle foto's 1LH

1LH: Letterfeest (vbwonderwijs.be)

logo Wonderwijs.png
bottom of page